Connect with us

Kézilabda

A Magyar Kézilabda Szövetség közleménye

A Magyar Kézilabda Szövetség közleménye

Reagálás az új budapesti sportcsarnok költségeivel kapcsolatos sajtóhírekre


A Magyar Kézilabda Szövetség tavaly nyári sajtótájékoztatóján csak a Budapesten kívüli infrastruktúra-fejlesztésekről hangzottak el becsült összegek a 2022-es Eb-vel kapcsolatban, amelyek külön-külön vonatkoztak az esetleges veszprémi és szegedi beruházásokra.

Az új budapesti aréna ekkor még csak egy majdani javaslatként fogalmazódott meg, így annak bármilyen költségéről nem is lehetett szó.

A fentieket ismételten figyelmen kívül hagyó szerkesztőségekkel szemben a Magyar Kézilabda Szövetség sajtópert kezdeményez.

Kiadó: Magyar Kézilabda Szövetség
1 Comment

1 Comment

  1. Kiss Gyula

    augusztus 24, 2019 at 10:24 du.

    Végre valaki feljelenti ezeket a gátlástalan senki házi újságírókat.Ideje rendbe tenni őket akik azt képzelik hogy nekik mindent szabad.Jó lenne ha a sport nem züllene le a bulvár sajtó szintre.Hanem értelmes igazi profi írások lennének a gagyi helyett.De ne 50 oldal csak Labdarúgás hanem egyenletesen minden sport kivéve a motor és autó mert az nem sport.A többiről jó lenne hitelesen tudósítani.A nemzeti sport lehetne egy 100 oldalas magazin amiben minden benne van nem sűrítve összevissza hanem időrendben.igazi újságírókkal olyanokkal akik ízig-vérig a sport ért vannak.lehetne egy sport életmód magazin is ami szintén értékes okos írásokkal lenne teli.a többi bulvár sport magazint meg zúzák be és szüntessék meg. tehát értékes okos sport magazinok kellenek.Más Budapesten rég meg érett egy kézilabda aréna nézzük csak meg a Ferencváros női csapatának kiváló eredményeit és akkor mindenki láthat remek mérkőzéseket .Plusz lenne egy igazi sport arénánk a Papp Lászlót pedig kulturális sport arénává kell alakítani.A bok csarnokot. meg bezárni mert ez már alkalmatlan sport és rendezvény arénának.Így nem érheti szó hogy van már 2 és minek még egy.ezt lássa be mindenki.Más minden nagyobb városba kéne legalább 6-7 ezres aréna nem több hogy a felhőtlen kikapcsolás mellet legalább sportolni mozogni tudjanak a gyerekek és a felnőttek valamint a nyugdíjas korosztály.Ez falun a 2-4 ezres aréna bőven elég.Végül a fanyalgóknak annyit a Kórház nem gyógyító előzzük meg egészséggel és akkor nem kell a kórházba járni mert az már nem egészség hanem betegség.ennyit akartam le írni mindenki gondolja végig a leírtakat.Szánjunk egészségünkre legalább 2 órát naponta megéri. És szurkoljunk kedvenc csapatunknak egy szép új Budapest vagy vidéki arénában.köszönöm hogy meghallgattak.EGY ÍZIG – VÉRIG SPORT ÖRÜLT

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Új hírek

Több Kézilabda