Connect with us

Angol Foci

A kölcsönjátékos visszatért a Manchester Unitedhez

A kölcsönjátékos visszatért a Manchester Unitedhez


Az előző idényben a Sheffield Unitednál kölcsönben szereplő labdarúgó, Dean Henderson a következő szezonban marad anyaegyesületénél, a Manchester Unitednél, amellyel 2025-ig szerződést hosszabbított.

    A Vörös ördögök honlapjának beszámolója emlékeztet rá, a 23 éves kapus a legutóbbi Premier League-évadban 13 mérkőzésen őrizte meg hálóját a góltól, és bekerült az angol válogatott szeptemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő keretébe.


    “Kapusposzton erősek vagyunk, ugyanis három kiváló képességű játékosunk van. Várom, hogy együtt dolgozzak a többiekkel, azon leszek, hogy minél több mérkőzésen pályára léphessek” – mondta a klub honlapjának a szerződés aláírása után Henderson.


    A hálóőr 14 esztendős kora óta erősíti a Manchester United akadémiáját, a mostani szerződése további egyéves opciót tartalmaz. Hendersonnak a spanyol David de Gea mellett az argentin Sergio Romeróval kell megküzdenie a csapatba kerülésért, igaz, sajtóhírek szerint utóbbi távozni kíván az együttestől.


    A Sky Sports beszámolója alapján az angol kapus heti 120 ezer fontot keres majd, amivel posztján a világ egyik legjobban fizetett játékosa lesz.




Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Angol Foci