Connect with us

Kézilabda

A két edző értékelése a Szeged-Veszprém csúcsrangadó után

A két edző értékelése a Szeged-Veszprém csúcsrangadó után


A tegnapi Szeged-Veszprém bajnoki kézilabda rangadón David Davis tanítványai zárt kapus mérkőzésen, 36-24-re megverték a csongrádi alakulatot. Nézzük a két edző, hogyan látta az összecsapást.

„Minden meccs fontos nekünk, de ma mindkét csapatnak más volt a mentalitása, nem feltétlenül csak a derbi forgott mindenki fejében. A miénkben a final four volt főleg. A csapat mentálisan nagyon kemény, a játékosok úgy játszottak, ahogy azt szerettem volna. Azt azonban tényleg senki nem gondolta, hogy itt Szegeden két vagy három gólnál többel tudunk nyerni.”-értékelt David Davis.

A Mol-Pick Szeged szakvezetője, Juan Carlos Pastorígy látta a számukra hatalmas vereséget.

„Gratulálok a Veszprémnek a sima győzelemhez, semmi esélyünk nem volt a meccsen, főleg a harmincötödik perctől. Két különböző félidő volt. Az elsőben jól kezdtünk, ment a játék, aztán nagyon belehibáztunk védekezésben és támadásban is. Tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon messze vagyunk attól a játéktól, amit márciusban képviseltünk. Remélem, amikor visszajövünk a világbajnokságról, a rengeteg találkozó, amit le kell játszanunk, visszahozza nekünk azt a szintet. Történt már hasonló három évvel ezelőtt, amikor októberben kaptunk ki nagyon a Veszprémtől, de a csapat elölről kezdett mindent, aztán nagyon fontos mérkőzéseket tudtunk nyerni. Kielemezzük ezt a meccset, és elölről kezdünk megint mindent, mert nagyon messze vagyunk attól a játéktól, amit képviseltünk. Vissza kell szereznünk az identitásunkat.”
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Kézilabda