Forma 1-RAJTRÁCS MAGAZIN

A Honda az idén utol akarja érni a Mercedest, és a Ferrarit

Érdekes célt fogalmazott meg a japán gyártó azzal, hogy utol akarja érni a két nagy csapatot, a világbajnok Mercedest és a nagy rivális Ferrarit.

A Honda amióta visszatért a száguldó cirkuszba minden évben hatalmas tervekkel vágott neki az aktuális szezonnak, azonban az eredmények rendre elmaradtak. Kivéve talán a tavalyi évet, amikor már láttunk valami komolyabb fejlődést a Toro Rosso-s idény folyamán. A Hondának a legjobban a megbízhatóságban, és az egyenesekben leadott maximális nyomatékban kellett óriásit fejlődnie.

Fotó:Twitter


A motorsport.com-nak nyilatkozva Masashi Yamamoto elárulta, a 2019-es szezonba már egyértelműen a Renault-t maguk mögött hagyva akarnak belevágni, majd év közben utol akarják érni a Mercedes és a Ferrari teljesítményét. Mindez idén már a Red Bull autóival.

A Honda a Toro Rossóval tavaly év közben két nagyon ígéretes fejlesztési csomagot vetett be – teljesítményben mindkettő jobbnak bizonyult az előző verziónál, ám a második használata után, újra a megbízhatósági probléma került előtérbe.

Fel