Connect with us

Német Foci

A Hertha BSC lehet a Boateng-fivérek közös végállomása

A Hertha BSC lehet a Boateng-fivérek közös végállomása


A labdarúgás legismertebb testvérpárjai közé tartozó Boateng-fivérek nem zárták ki, hogy közös csapatban, mégpedig a berlini Herthában fejezik be pályafutásukat.

    A német válogatott Jérome Boateng jelenleg a Bayern Münchenben játszik, míg féltestvére, a ghánai nemzeti együttest erősítő Kevin-Prince mostani klubja a török Besiktas.


    “Az az álmom, hogy a testvéremmel együtt, ugyanabban a csapatban, anyaklubunk pályáján, a berlini Olympiastadionban zárjuk le karrierünket” – idézte a Bild című napilap a 33 éves Kevin-Prince-t, aki 1994 és 2007 között volt a fővárosiak játékosa.


    “Ki tudja, hogy lesz… A futball kiszámíthatatlan” – fogalmazott kevésbé határozottan a 31 esztendős Jérome, aki 2002-től 2007-ig futballozott a Herthában.


    Michael Preetz sportigazgatója elárulta, örömmel hallotta, hogy a fivéreket kötődése továbbra is ilyen szoros a fővároshoz, és a Hertha BSC-hez.


    “Ők berlini fiúk, mindketten világot láttak, és sokat elértek karrierjük során. Teljesen érthető, hogy életük egy bizonyos pontján hazavágynak ebbe a remek városba. Nagyon boldog vagyok” – tette hozzá.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Német Foci