Connect with us

Labdarúgás

A francia középpályás “felszívodott”, ezért az Anderlecht megválik tőle

A francia középpályás “felszívodott”, ezért az Anderlecht megválik tőle


Samir Nasrit elküldi az RSC Anderlecht labdarúgócsapata, mivel megsértette a koronavírus-járvány miatt a klub által bevezetett előírásokat.

Belga és brit sajtóértesülések szerint a francia középpályás hetek óta nem adott életjelet magáról: a keretből egyedüliként nem tájékoztatta a szakvezetést arról, hogy milyen egyéni edzésmunkát végzett, továbbá elmulasztotta értesíteni az együttest arról is, hogy elutazott Dubajba.

A 32 éves futballista szerződése nyáron járna le, de klubjának lehetősége lett volna a hosszabbításra. A kétszeres angol bajnok Nasri egykori csapattársától, az Anderlechtnél játékos-edzőnek kinevezett Vincent Kompanytól kapott lehetőséget karrierje újraindítására, miután letöltötte 18 hónapos eltiltását a tiltott intravénás kezelése után, de nem sikerült formába lendülnie. Nyolc találkozón kétszer volt eredményes, mielőtt októbertől különböző sérülések miatt harcképtelenné vált.

Nasri kétszeres angol bajnok volt a Manchester Cityvel, a francia válogatottban 41 alkalommal lépett pályára. Korábban szerepelt még az Olympique Marseille és az Arsenal színeiben, illetve később a Sevillában kölcsönben, ott bukott le a doppingszabályok megsértésével.

Európában elsőként a belga bajnokságot nyilvánították befejezettnek, az Anderlecht mindössze a nyolcadik helyen zárt. Ez részben a rossz szezonkezdésnek volt köszönhető. Kompany már augusztusban távozott, helyét a walesi Simon Davies vette át.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Labdarúgás