Connect with us

Labdarúgás

A FIFA felajánlotta a harmadik átigazolási szezon lehetőségét

A FIFA felajánlotta a harmadik átigazolási szezon lehetőségét


A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) engedélyezheti egy harmadik átigazolási időszak bevezetését, keresve a rugalmas megoldási lehetőséget a koronavírus-járvány miatt jelenleg álló futballélet egyik kulcskérdésére. MTI

A FIFA szabályalkotó testületének vezetője, James Kitching az ARD német televíziónak nyilatkozva hangsúlyozta, ez egy választható lehetőség lenne a szövetségek számára. A felvetést rugalmasan kezelnék, mindaddig, míg meg nem születik a döntés: kiterjesztik-e az összesen 16 hetes átigazolási időszakot, amelyből négy jut télre, míg 12 nyárra.

A FIFA a hét elején ajánlotta a játékosok szezon végén lejáró szerződésének meghosszabbítását, egyúttal jelezte: engedélyezni fogja az átigazolási időszak eltolását.


A járvány terjedésével a világ legtöbb országában leállt a futball, és szünetelnek a nemzetközi sorozatok is, továbbá kontinenstornákat halasztottak el.


Az európai szövetség (UEFA) korábban közölte, hogy mindenképpen azt szeretné, ha a pályán elért eredményekkel lehetne lezárni a 2019/20-as idényt, még akkor is, ha esetleg augusztusig tartana.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Labdarúgás