Kézilabda

A Dinamo Bukarestből igazol beállót Matics Tatabányája

Bukarestből a Dinamo csapatától érkezik beálló a Grundfos Tatabánya férfi kézilabda együtteséhez.

A majdnem két méter magas, 110 kilós kézilabdázó idén nyáron júliusban csatlakozik Vladan Matics csapatához. Szász két évre szóló megállapodást kötött az NB I-ben a harmadik helyen álló Tatabányával.

Olvassuk el a tatabányai klub bejegyzését közösségi oldalukról.

Bukarestből érkezik a beállós // Üdv Tatabányán András

Csapatunk leigazolta a román Dinamo Bukarest 25 éves beállósát, Szász Andrást. A 198 centis, 110 kilós játékos július elsejétől tagja a kék Tigriseknek. Klubunk kétéves szerződést kötött a kézilabdázóval.

– Régi vágyam teljesül, hogy végre Magyarországon kézilabdázhatok majd – mondta András. – A szívem mindig is ide húzott. Jól ismerem a csapatból Ilyés Fecit, aki székelyudvarhelyi születésű, valamint Sipos Adriánt, akivel éppen a román bajnokságban játszottunk évekig egy csapatban.

A beállós azt is elárulta, hogy Adrián távozását követően kezdte el egyre sűrűbben nézni a tatabányaiak mérkőzéseit, eredményeit.

– Láttam a Tatabánya bajnoki meccseit és az EHF-kupában mutatott játékát – említette az érkező beállós. – Minden tetszett. A leendő játékostársak, a lelkes szurkolók, és egyáltalán az a közeg, ami körülveszi a város csapatát. Azért jövők ide, hogy érmet, érmeket szerezzek új együttesemmel. Remélem, sikerül jó benyomást keltenem az edzőkben, a játékostársakban egyaránt, és bízom benne, hogy kivívom a szurkolók szimpátiáját is.

Fotó: Facebook
https://www.facebook.com/tatabanyahandball/posts/2028613353895295

Fel