Angol Foci

A Chelsea játékosai győzködik Hazardot maradásra

Ruben Loftus-Cheek és Willian nagyon reméli, Eden Hazard még sokáig a Chelsea kötelékében marad.

Hazard szerződése a következő évben lejár a londoniaknál. Gyakorlatilag minden évben téma, hogy a kis belga a Real Madrdidhoz szerződik és mivel példaképe, Zinedine Zidane mindenképp szeretne egy vezéregyéniséget csapatába, az üzlet létrejöttére talán most van a legnagyobb esély.

A 28 esztendős támadó tegnap bejutott a Chelsea-vel az Európa Liga fináléjába, miután tizenegyesek után kiütötte a Frankfurtot. Hazard volt a végső ítéletvégrehajtó, a mérkőzést követően pedig azt mondta, még nem döntött jövőjéről. A Chelsea játékosai mindenesetre mindent elkövetnek, hogy maradásra bírják társukat, erről Ruben Loftus-Cheek és Willian beszélt.

1

“Biztos vagyok benne, hogy itt mindenki – idevéve a játékosokat is – imádná, ha maradna és addig Chelsea-játékos lenne, amíg vissza nem vonul. Azonban azt nem tudjuk, ő miképp gondolkodik. Az elmúlt hét évben fantasztikus volt, amit véghezvitt itt, sok-sok trófeához segített minket. Bárhogyan dönt, tiszteletben fogjuk tartani” – méltatta Hazardot az angol középpályás, majd ekképp tett Willian is.

“Személy szerint boldog lennék, ha maradna, de a futballban bármi megeshet. Nem szokott erről beszélni, így nem is tudok semmit a döntéséről, de a megfelelő pillanatban ő ezt el fogja mondani. Mind reméljük, hogy végül marad. Nagyon fontos számunkra, egy különleges játékos, a világ egyik legjobbja.”

Fel