Connect with us

Német Foci

A Bundesligában szabad a gólöröm

A Bundesligában szabad a gólöröm


Az eddigiektől eltérő gólörömre is számít a Bundesliga jövő szombaton elrajtoló folytatásában Christian Seifert, a Német Labdarúgó Liga (DFL) elnöke.

„Remélem, a játékosok mindenre gondolnak, és már gyakorolják a koronás gólörömöt, egymástól megfelelő távolságra” – mondta tréfásan a DFL vezetője, hozzátéve, természetesen a csapatok maguk döntik el, hogy milyen formában ünneplik meg a gólokat. „Egyelőre annak is örülnünk kell, hogy látunk egyáltalán gólörömöt, mert az azt jelenti, hogy folytatódik a bajnokság.”

Seifert kifejtette, a labdarúgásban eleve nem alkalmazható a lakosságtól a koronavírus-járvány miatt elvárt távolságtartás.

„A meccseken és az edzéseken is van kontaktus a futballisták között, úgyhogy a gólörömből is marad a nagy választék a játékosok számára” – jelentette ki.

Az angol szövetség ugyanakkor nem ennyire megengedő, mivel szigetországi sajtóértesülések szerint a Premier League újraindulása után 12 hónapig nem szabad majd csoportosan ünnepelni a gólokat, mint ahogy mezt cserélni, köpködni és italt megosztani sem.
Kattints a kommenteléshez

Hagyj üzenetet!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Facebook

Új hírek

Több Német Foci