Labdarúgás

A Barca menedzser ambiciózus az új szezonban, és ünnepli Griezmann, De Jong és Neto érkezését

Ernesto Valverde a Barcelona vezetőedzője szerint, csapatának mindent meg kell nyernie a következő szezonban és mindezt a katalán sztárcsapat stílusával kell megtennie.

Fotó: Twitter

Valverde emlékeztetett arra, hogy „a célok mindig ugyanazok, meg kell, hogy nyerjük az összes mérkőzést, megpróbáljuk megnyerni az összes sorozatot, és tudjuk, hogy ezt a stílusunkkal kell megtenni. Reméljük, hogy a feladatokat sikerrel el tudjuk végezni.”

“Sokat várunk a három érkezőtől, tudjuk, hogy illúziót generálnak a szurkolókban, és reméljük, hogy gyorsan be tudnak épülni a csapat dinamikájába”.

Fotó: Twitter

Valverde háromszor elemezte őket. A hollandok közül De Jongmegjegyezte, hogy „tavaly nagyszerűen játszott, és reméljük, hogy a frissességet adja a pálya közepén. Ez is egy projektünk a jövőre nézve, egy játékos, akinek sok éve van még a pályán, minősége van, és olyan stílust kell játszania, mint a miénk. “

Barca

 Griezmannról megjegyezte, hogy „más, mint a De Jong , mert neki már van tapasztalata a bajnokságban. „gyors, a döntő az utolsó méterek, amiben nagyon jó, tudjuk, miért hoztuk ide, nagy reményekkel vagyunk felé, még mindig fiatal, de ugyanakkor tapasztalattal és háttérrel rendelkezik. Mostantól jó teljesítményt várunk tőle.

Fotó: Twitter

Végül azt mondta, hogy ” Neto egy tapasztalt kapus, biztonságos a kapuban, ideális kiegészítője Marcnak, miközben Iñaki Peña fejlődik és készül.”

Fel